Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladmousse med toblerone

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Underbar dessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden. Bryt chokladen i bitar och smält den över vattenbad. Blanda den smälta chokladen med kesella och vänd ner i grädden.
  2. Hacka tobleronen ganska fint och rör ner i moussen. Fördela i små glas och låt stå kallt i kylen i 2 timmar.
  3. Tärna jordgubbarna och physalisen och blanda med mynta och honung. Skeda detta över moussen vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.