Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladpaj med jordgubbar

 
  • Serverar: 1-4 portioner
Skriv ut

Tycker egentligen bäst om mörk choklad men här är ett undantag.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka chokladen och lägg i en skål. Koka upp vispgrädden och häll över chokladen. Ställ kallt. Hacka ihop vetemjöl, socker, matfett och äggula och arbeta ihop till en deg. Kavla ut och tryck fast i 4 pajformar 10 cm i diameter. Ställ kallt i 30 min. Grädda i 200° i 15 min. Låt svalna. Skala och skiva bananen och lägg skivorna i pajskalen. Vispa chokladgrädden fast och fördela ovanpå. Rensa och skiva jordgubbarna att garnera med.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.