Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladcrème med jordgubbar och svartpepparrippel

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Dessert.

Ingredienser

Instruktioner

Koka ihop vatten, råsocker, limeskal, limesaft och peppar. Koka ner vätskan till drygt hälften. Blanda jordgubbstärningar med pepparrippel. Låt marinera någon timme. Smält chokladen försiktigt och låt svalna lite. Vispa samman äggulorna, tillsätt den smälta chokladen under vispning och lägg sist i crème fraîche. Fortsätt vispa till tjock konsistens. Häll upp i glas och kyl. Toppa med de marinerade jordgubbarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.