Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit fisk på spett med bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fisk och bacon ihop är en god kombination. Servera gärna med färskpotatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela fisken i 8 bitar och rulla en skiva bacon runt varje bit, som en tournedos. Trä upp 2 fiskbitar på två spett så är det lättare att vända spetten på grillen.
  2. Pensla fisken med olja, salta och peppra och grilla på glödbädd, ca 4 minuter på varje sida. Servera spetten med en pastasallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.