- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Har bjudit många på denna rätt och alla vill skriva av receptet. Var jag fått det ifrån har jag ingen aning om, det finns i mitt receptblock som varit med sedan 80-talet.
Instruktioner
- Ansa och strimla vitkålen. Lägg i en stor gryta tillsammans med buljong. Täck knappt kålen med vatten. Lägg i kryddorna och senapen. Koka tills kålen är lagon mjuk och mesta vätskan kokat in.
- Fräs färsen under tiden. Blanda ner crème fraiche, senap och dill. Låt puttra ett par minuter. Smaka av med salt och peppar.
- Blanda samman allt i stora grytan. Om det blir för lite sås kan man ta ännu en burk crème fraiche, men då måste man öka på senapen och lite mer kryddor annars blir det lite lamt.
- Servera med pressad potatis till.
Publicerat den
27 mars 2009
Liknande recept
Skriv kommentar