Det här receptet, från Expressen 8/1 1987 har jag tillagat många gånger och kan garantera att det är ett underbart sätt att tillaga gädda! Båda stjärnkrögarna Tore Wretman och Paul Bocuse har sina versioner av detta gäddrecept; med lite olika mycket vitlök, men Expressenreceptet går en gyllene medelväg.. Och som med alla recept - se det som en bas! Jag vill minnas att man gott och väl kan tillsätta mer vinäger och vitlök, och även mer timjan.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Det har alltid varit besvärligt när sonen kommit hem med gädda! Numera är det enkelt att tillaga och mycket gott!
Ett fantastiskt gott recept! Bjöd några goda vänner på detta recept. de tyckte det smakade som om de var på en gormérestaurang.
Ett helt underbart recept , kändes som man åt på någon av de finare resturangerna ,!!
Det var den godaste gädda jag någonsing åt. Tack för receptet.
Ja, fy bubblan vilken god gädda!!!
Tack!! Super gott !
Mycket god gädda!!