Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksfrästa champinjoner

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Ett gott tillbehör till grillat och stekt kött.

Ingredienser

Instruktioner

Torka av champinjonerna med en fuktig handduk och skär bort nedre delen av foten. Dela stora champinjoner. Hetta upp 2 msk olivolja i en stekpanna. Pressa ner vitlöken och fräs den snabbt under omrörning. Tillsätt citronsaften och låt puttra 1 min. Tillsätt champinjonerna i stekpannan och fräs 5-6 min, rör om då och då. Blanda resten av olivoljan med persilja, vinäger, salt och peppar i en liten skål. Ringla dressingen över den stekta svampen och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.