Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Whiskytryffel med rostade hasselnötter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Små läckerheter som med fördel serveras efter en god middag!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädden tillsammans med glukosen. Häll den över den finhackade chokladen och låt stå i ca 5 minuter.
  2. Mixa ner smöret och whiskyn. Fyll tryffeln i små pappers- eller aluminiumformar.Låt stå ett par timmar.
  3. Garnera med en rostad hasselnöt på varje form.
  4. Kan förvaras i kylen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gersgarden 10 december 2009

    Jag är inte förtjust i whisky annars men det här var verkligen smarrigt

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.