Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wok med shiitake och kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt och enkelt med en smak av Asien. Servera gärna med ris och sweet chilisås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfilén i strimlor och blanda dem med marinaden. Låt stå i 1 timme.
  2. Ansa löken och skär i cm-tjocka skivor. Dela broccolin i buketter. Ansa svampen och skär den ev i mindre bitar.
  3. Hetta upp oljan i en wok eller vid panna. Ta upp kycklingen ur marinaden. Lägg den i pannan, pressa över vitlök, tillsätt ingefära och fräs någon minut tills kycklingen fått fin färg.
  4. Tillsätt lök, broccoli, shiitake och buljong. Puttra ytterligare några minuter. Vänd ner spenaten när kycklingen är genomstekt och grönsakerna knappt mjuka.
  5. Ris och sweet chilisås är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.