Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurt med honung, apelsin och nötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En grekisk rätt som känns fräsch efter en middag. Variera med vilka nötter du vill och smaksätt med apelsin, mandarin, grapefrukt eller kiwi

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fördela 4 dl grekisk yoghurt, 10 %, i fyra skålar. Skär bort skalet på 2 apelsiner och skär ut filéer med en vass kniv.
  2. Pressa resterande apelsinsaft över yoghurten. Ringla över 4 msk flytande honung och garnera med pekannötter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.