Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurt och lemon curd med mandelkrokant

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Krämig yoghurt, syrlig lemon curd och knaprig krokant. Låter som en läcker kombination som borde testas å det snaraste! Ur Allers nr 49/10.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält sockret i en stekpanna till gyllenbrun karamell. Tillsätt pistaschmandeln och citronskalet. Häll ut karamellen på plåt med bakpapper och låt kallna.
  2. Grovhacka karamellen. Fördela i botten på fyra glas.
  3. Rör samman yoghurt och lemon curd och fördela över krokanten. Dekorera med hallon och hyvlad vit choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.