Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurtpannacotta med rabarberkompott

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Krämig pannacotta som är lite syrligare än den traditionella.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädde med socker, vaniljfrön och gelatinblad, låt svalna till rumstemperatur. Rör ner yoghurten ordentligt och häll upp i portionsskålar eller glas. Låt stelna i kyl i minst 4 timmar före servering.
  2. Skär rabarbern i mindre bitar och blanda med socker och vaniljstång, låt stå och dra tills rabarbern släppt lite vätska.
  3. Baka rabarbern mjuk i ugn på 200 grader i ca 4-5 minuter. Kyl ned.
  4. Servera rabarbern till pannacottan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.