Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakelse med björnbär och vit chokladmousse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lättgjord men lyxig bakelse!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka den vita chokladen och smält den försiktigt över ett vattenbad. Vispa grädden, men inte alltför hårt. Rör ner kesellan och citronskalet i chokladen. Vänd därefter ner grädden med stora luftiga tag.
  2. Fördela moussen över havrekakorna. Låt stå i kylskåp i minst 30 minuter.
  3. Toppa med björnbär vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.