Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

BBQ-filé med småpotatis på spett

 
Skriv ut

Goda smaker som för tankarna till Kinas sötsyrliga såser. Marinera köttet kvällen före, så att smakerna hinner blomma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinad: Blanda alla ingredienser.
  2. Putsa fläskfilén och lägg ner den i en stor plastpåse med marinaden. Massera så att marinaden ”kommer åt” hela filén. Lägg den kallt ett par timmar eller över natten.
  3. Sätt ugnen på 175 grader. Grilla eller bryn köttet. Låt det steka klart i ugnen ca: 20 minuter.
  4. Trä upp potatisarna på grillspett, pensla med olja, strö över grillkrydda och grilla dem snabbt.
  5. Skär upp köttet i tjocka strimlor och servera med potatis och en god röra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.