Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronkyckling med oliver

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God att göra dagen innan och garnera "ätdagen" med citron, oliver och persilja. Lätt att dubbla receptet om ni hungriga.

Ingredienser

Instruktioner

Skär varje kycklingfilé i 3 bitar på längden. Skala och hacka vitlöken. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna, salta och peppra. Blanda grädde, buljongtärning, rosmarin och citronsaft i en gryta. Lägg i kyckling och vitlök. Låt koka under lock ca 5 min. Rör ner citronskal, oliver och persilja. Garnera med citron. Servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • permat 25 september 2008

    den här e jätegod! Skippar dock oliverna och man måste göra dubbel sats sås...

  • jejjn 8 augusti 2009

    Väldigt god maträtt som också går utmärkt att göra vegetarisk med quorn-bitar istället för kyckling.

  • frucaos 11 september 2009

    Fantastiskt god gryta! Bra bjudmat.

  • sune43 25 november 2009

    Suveränt god. Full poäng. Håller med om att det blir lite knappt med sås. men det är ju lätt fixat.

  • epi 21 november 2011

    Mycket god och uppskattad rätt. Alla var nöjda med detta nya recept :) Nästa gång kommer jag reda såsen lite för man vill ha med allt gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.