Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronyoghurtglass med limoncello och lemon curd- rippel

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Syrligt och friskt som passar bra i sommarvärmen. Glykos finns att köpa i vanliga livsmedelsbutiker. Den ger glassen fin konsistens utan iskristaller.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladet i kallt vatten ca 5 minuter. Koka ihop vatten och socker i en kastrull 2-3 minuter. Häll i citronsaft och glykos. Ta upp gelatinbladet. Smält det i sockerlagen och låt kallna. Blanda ner yoghurten i lagen och frys glassen i en glassmaskin.
  2. Blanda lemon curd och limoncello och ringla ner det i glassen. Servera direkt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.