- Serverar: 4 portioner
- Tid: 35 minuter
Skriv ut
Min 4 åriga dotter älskar denna mat.
Instruktioner
- Koka riset.
- Skiva det halvfrysta fiskblocket. Vänd skivorna i ägg . Blanda salt, ströbröd och sesamfrön. Vänd fisken ordentlgt i blandningen så att det fäster runt om.
- Låt oljan bli medelvarm och stek fisken ett par minuter på varje sida så att den bli frasig och får fin färg.
- Blanda alla ingredienser till såsen.
- Servera fisken med riset, såsen och en god sallad.
Publicerat den
26 juli 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Denna rätt blev uppskattad på Förskolan där jag jobbar. /Annelie
Tack för tipset att ha currysås till panerad fisk. Det var väldigt gott! Jag gjorde dock en varm currysås med grädde istället för gräddfil, men det blev riktigt gott ändå :)
Tack för tipset att ha currysås till panerad fisk. Det var väldigt gott! Jag gjorde dock en varm currysås med grädde istället för gräddfil, men det blev riktigt gott ändå :) Detta kommer jag definitivt att göra igen.