Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Evas havrekakor

 
Skriv ut

Blixtbaka till kaffet

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader Rör mjukt smör smidigt med strösocker. Blanda havregryn, vetemjöl, bakpulver och kokosflingor. Rör samman med smörsockret till en smidig deg. Forma en 30 cm lång rulle och skär i ca 25 bitar. Lägg på 2 plåtar med bakpapper. Jämmna ev till dem lite så att de blir runda. Baka i nedre delen av ugnen i 15 minuter. Låt svalna på plåten. Förvara gärna i frysen i tätslutande burk

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.