Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mycket gott!!

Ingredienser

Instruktioner

Koka potatisen och pressa den. Dela torsken i bitar och kör den i en matmixer med ägget, salt och citronpeppar. Blanda ner potatisen och mjölken och rör till en fin smet, låt vila kallt en stund. Blanda ströbröd och vetekli och krydda med salt . Forma färsen till platta biffar och panera dem i ströbrödsblandningen. Stek dem gyllenbruna i smör. Servera med kokt potatis, skirat smör eller remouladsås, en god sallad , rivna morötter och citronklyftor att pressa på biffarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.