- Serverar: 4 portioner
- Tid: 3 timmar
Skriv ut
Strimla rot- och grönsakerna mycket fint (tändsticksstora bitar) med en vass kniv. Recept på potatisgratäng - som var gott till - finns också på min sida.
Instruktioner
- Fläskfilé:
Blanda marinad på sweet chilisås, habanero och citron i en skål.
Skiva fläskfilén och lägg med marinaden i en plastpåse. Var noga med att allt kött täcks av marinaden.
Låt marinera i rumstemperatur i c:a 2-3 timmar. Vänd på påsen då och då.
Krydda med salt, dragon, rosmarin och svartpeppar och stek skivorna på medelvärme.
Linda in fläskfilébitarna i ett paket av aluminiumfolie och håll den varm i ugnen, bredvid gratängen.
- Grönsaker:
- Woka eller stek palsternacka, morötter, paprika, purjolök och rotselleri i olivolja tills de mjuknat lite, men fortfarande har tuggmostånd. Häll i sweet chili sås och smaka av med salt och peppar.
Lägg dem i en form, blanda med ruccola och lägg fläskfilén ovanpå. Servera med gratängen.
Publicerat den
21 november 2009
Liknande recept
Skriv kommentar