Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskkarré med asiatisk kålsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Knaprigt och smakrikt är denna snabbgjorda rätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i stora kuber, ca 5 cm. Rör ihop ingredienserna till glazen. Blanda köttet med hälften av glazen och spara resten till salladen. stek kuberna runt om i en grillpanna eller stekpanna ca 10 minuter.
  2. Rosta nötterna i en torr, het panna, 2-3 minuter. Blanda den sparade glazen med lime och olja. Vänd ner vitkål, morot, nötter och koriander.
  3. Servera till det grillade köttet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.