X

Frallor recept

Laddar...
Din sökning gav 266 träffar
Kickis frallor

Bakpulver ger tillsammans med jästen extra jäskraft och ett ännu luftigare bröd. Att spraya frallorna med kallt vatten innan gräddning ger en fin skorpa. Sötman från honungen förbrukas av jästen under..

Snabbfrallor

Snabbfrallorna jäser och gräddas på en och samma gång i ugnen. Det kan inte bli mycket enklare... Obs! Bröden sätts in i kall ugn...


Olagligt goda frukostfrallor (glu..

Glutenfritt bröd är svårt att få till riktigt bra. Men här är ett glutenfritt brödrecept som även "glutenätare" älskar och dom jag känner som inte tål gluten älskar desto mer! Varje gång jag bjuder på..


Björkens frallor

Riktiga nostalgifrallor! Goda och saftiga även efter någon dag. När jag gick på högstadiet gick det alltid att köpa nybakade frallor i fritidsgården på förmiddagsrasterna. Blev sugen på att testa d..

Ostfrallor

Jättegoda frallor med massor av ost.Baka gärna dubbel sats.

Skrivet av Liliane
för över 2 månader sedan
Läs recept


Kruskafrallor

Goda frallor med lägre GI, eftersom jag inte har vetemjöl utan dinkelmjöl av fullkorn och kruskakli.


Frallor med keso

Saftiga och nyttiga frallor som går fort att baka och smakar underbart gott med ost eller valfri pålägg.
Frallor med Manitoba Cream

Var bara tvungen att testa det s k proffsmjölet. Blandade med lite fullkornsdinkel. Har även testat med surdeg och en liten flisa jäst. Är klart imponerad av mjölets bakegenskaper.


Frallor

Går att variera beroende på hur grova man vill att de ska vara och vilken "topping" man väljer att lägga på. Gjorde dubbel sats och fick ca 26 st. Goda! Själv strödde jag linfrön över bröden för ..


Kalljäsa frukostfrallor med frukt..

Ett knådfritt bröd som är super lätt att göra. Bara att blanda ihop allt och låta jäsa över natten. Resultatet blir, härligt saftiga bröd med en riktigt god skorpa. Tillsätt gärna frukt eller frön i d..