Frallor recept

Laddar...
Din sökning gav 204 träffar
Kickis frallor

Bakpulver ger tillsammans med jästen extra jäskraft och ett ännu luftigare bröd. Att spraya frallorna med kallt vatten innan gräddning ger en fin skorpa. Sötman från honungen förbrukas av jästen under..

Olagligt goda frukostfrallor (glu..

Glutenfritt bröd är svårt att få till riktigt bra. Men här är ett glutenfritt brödrecept som även "glutenätare" älskar och dom jag känner som inte tål gluten älskar desto mer! Varje gång jag bjuder på..


Snabbfrallor

Snabbfrallorna jäser och gräddas på en och samma gång i ugnen. Det kan inte bli mycket enklare... Obs! Bröden sätts in i kall ugn...

Björkens frallor

Riktiga nostalgifrallor! Goda och saftiga även efter någon dag. När jag gick på högstadiet gick det alltid att köpa nybakade frallor i fritidsgården på förmiddagsrasterna. Blev sugen på att testa d..

Ostfrallor

Jättegoda frallor med massor av ost.Baka gärna dubbel sats.Kruskafrallor

Goda frallor med lägre GI, eftersom jag inte har vetemjöl utan dinkelmjöl av fullkorn och kruskakli.

Frallor

Går att variera beroende på hur grova man vill att de ska vara och vilken "topping" man väljer att lägga på. Gjorde dubbel sats och fick ca 26 st. Goda! Själv strödde jag linfrön över bröden för ..

Maffiga frukostfrallor

Gör degen på kvällen och låt den jäsa svalt (kylskåp) under natten. Baka ut dem och servera nygräddade och nyttiga bullar.