Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frittata med spenat och ruccola

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Mycket gott och fördelen med frittata är att man kan stoppa ner i stort sett vad som. Variation förnyar.

Ingredienser

Instruktioner

Smält smör i en stekpanna och fräs det gröna mjukt tillsammans med skuren potatis, hackad lök, pressad vitlök och kryddor. Vispa ägg och mjölk och häll i. Grädda på medelstark värme. Lyft i smeten här och där med en spade. När den stelnat till sig för över den på en tallrik. Smält lite mer smör och stjälp den försiktigt upp och ner så den andra sidan också gräddas. Strö ev. över riven ost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.