Gratänger recept

Laddar...
Din sökning gav 5514 träffar
Kycklinggratäng med ris och honung
Kycklinggratäng med ris och honun..

Ibland får man plötsliga ideér på recept. Därför vill jag dela med mig av detta goda recept som jag har fått bra kommentarer för! Den är krämig och mild i smaken och passar till allt möjligt! Gott a..Potatis- och kasslergratäng
Potatis- och kasslergratäng

Sätt ugnen på 200 gr Skala och strimla potatisarna, finhacka löken, strimla kassler och soltorkade tomater. Pressa ut vitlöksklyftan i botten på en smörad form, varva potatis, kassler, lök och solto..
Gräddig broccoligratäng med köttb..

En mild och snäll gratäng. Men ändå med massor av smaker som lekte jättebra ihop. Uppfunnen idag när jag blev tvingad att göra middag på färdigköpta köttbullar. Även köttbullarna fick en ny smak oc..Jeanettes drömgoda vilt lasagne

Så fick vi äntligen till denna lasagne så att alla känner att detta är smaskens. Det är en stor sats som räcker till många och blir inte torr fast du värmer den senare.


Amoz Festivalkyckling

Tänkte på vår just avslutade Sweden Rockfestival när jag skulle döpa mitt recept, och det är ju många festivaler hela sommaren. Hoppas ni ska gilla rätten lika mycket som vi gjorde. Väldigt lätt och..
Majas kasslergratäng

Ett enkelt recept på en fantastiskt god pastagratäng som kommer från köket på ASKO Appliances AB

Pangfisklåda på potatisbädd - All..

En rund och fyllig fisklåda med lite krut i. Serveras som tårtbitar med en fräsch sallad till. Mycket enkel att lägga ihop, resten sköter ugnen. Beredningstid 15 minuter + ugn 45 minuter. En egen ..