Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekiska köttbullar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Goda grekiska köttbullar utan större knepigheter eller alltför udda ingredienser

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula sönder brödet i tomatjuicen och låt det stå 5 minuter.
  2. Arbeta köttet med salt, peppar och oregano. Tillsätt tomatjuicen med brödet, finhackad gul lök, krossad vitlök, persilja och ägg. Arbeta samman till en jämn färs.
  3. Forma färsen till runda eller ovala bullar. Stek dem i smör eller koka dem ca 5 minuter i buljong.
  4. Servera till en ris, potatisklyftor, en god sallad och tzatziki!
  5. Smaklig måltid!!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.