Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling på spett med jambalayaris

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Ingredienserna kan förberedas till jambalayariset i god tid, men tillaga det strax före serveringen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i kuder ca 2x2 cm. Kärna ur och skär paprikorna i bitar. Varva kycklingoch paprika på grillspett. Blanda oljan med spriskummin, salt och peppar. Pensla spetten med blandingen.
  2. Skala och finhacka löken. Kärna ur och finhacka pepparfrukterna. Skär korven i småbitar. Fräs lök, pepparfrukt, korv och ris i oljan. Häll över de krossade tomaterna och vattnet. Smula i buljongtärningar och tillsätt salt. Låt koka under lock ca: 20 minuter. Blanda i den avrunna majsen.
  3. Grilla spetten runt om på utegrill eller i grillpanna 8-10 minuter.
  4. Servera spetten med jambalayariset och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.