Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gurksoppa med persiljeolja och serranochips

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Läskande soppa med serranochips till som ger krispighet och sälta. Den kan serveras både som huvudrätt och som förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala gurkorna, dela dem på längden och ta bort kärnorna. Dela gurkorna i mindre bitar. Blanda alla ingredienser till soppan i en matberedare. Smaka av med salt och peppar. Ställ i kylen, den ska bli riktigt kall.
  2. Sätt ugnen på 200 grader.
  3. Plocka persiljebladen och mixa dem med oljan till en slät, grön olja.
  4. Lägg ut skinkskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Stek dem i ugnen i ca 5-7 minuter tills de blivit spröda.
  5. Häll upp soppan i skålar. Droppa i persiljeoljan och servera serranochipsen till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.