Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemmagjord Strössel

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Nu har jag testat att göra eget strössel. Det gick kanonbra! Det smakade gott också. Precis så som jag ville ha det. Den turkosa smakar Blåbär. Den gröna smakar Melon och den lila smakar Viol. Fler bilder finns i min blogg

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ihop florsocker, äggvita och salt till en lagom tjock smet. Känns den rinnig tillsätt mer florsocker. Jag delade smeten i tre delar och blandade i ca en knivsudd pastafärg i varje smetklick. Smakade av eftersom med smakessenserna. Klicka ner smeten i spritspåsen med tyll nummer N4. Dra smala strängar på bakplåtspapper och låt stå och torka i ca 12-24 timmar. Servera till glass. Eller pynta tårtor, cupcakes eller annat skoj. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.