Hej!
Äntligen har jag hittat ett kakrecept som passar mig =)
Den påminner inte så mycket om klassisk kladdkaka, utan är mer som en stor chokladpralin <3
Jättegod tyckte alla vuxna, barnen var halvnöjda, men det är ju inte de som äter lchf, så de fick nöja sig med kanelbullar och kolamaränger ;)
5 lchf-poäng från oss
SusHad25 maj 2011
Kan man hoppa över kokosen?
Bentetastic23 september 2012
Vilket sötningsmedel?
Har aldrig använt det förut, så jag vet inte vilken man ska ha.
Jess-ab18 februari 2013
Dessa ska jag testa! För att svara på frågorna så antar jag att man absolut kan hoppa över kokosen om man vill. Du kan lägga i vilken smaksättning du vill eller ingen. Själv tror jag det skulle vara gott med nötter eller pepparmintolja i. Eller choklad med mintsmak. Fast den finns bara som 70% vad jag vet. Och sötningsmedel kan man nog ta vilket som. Jag har använt stevia hittills i kakor, men vet inte om det är det bästa. Blir en lite konstig bismak tycker jag. Skulle vilja ha nåt mer likt socker i smaken. Använder det annars i filen o yoghurten men där är det gott!
Jess-ab20 februari 2013
Bakade dessa igår! O åt idag! Hade ej i kokos men pistagenötter ovanpå innan gräddning. Fuskade lite med björksocker i äggvispet. Stark chokladsmak! Ska testa med 70procentig choklad nästa gång! Goda ändå! O lagom kladdiga. Fast inte som kladdkaka.
Hej! Äntligen har jag hittat ett kakrecept som passar mig =) Den påminner inte så mycket om klassisk kladdkaka, utan är mer som en stor chokladpralin <3 Jättegod tyckte alla vuxna, barnen var halvnöjda, men det är ju inte de som äter lchf, så de fick nöja sig med kanelbullar och kolamaränger ;) 5 lchf-poäng från oss
Kan man hoppa över kokosen?
Vilket sötningsmedel? Har aldrig använt det förut, så jag vet inte vilken man ska ha.
Dessa ska jag testa! För att svara på frågorna så antar jag att man absolut kan hoppa över kokosen om man vill. Du kan lägga i vilken smaksättning du vill eller ingen. Själv tror jag det skulle vara gott med nötter eller pepparmintolja i. Eller choklad med mintsmak. Fast den finns bara som 70% vad jag vet. Och sötningsmedel kan man nog ta vilket som. Jag har använt stevia hittills i kakor, men vet inte om det är det bästa. Blir en lite konstig bismak tycker jag. Skulle vilja ha nåt mer likt socker i smaken. Använder det annars i filen o yoghurten men där är det gott!
Bakade dessa igår! O åt idag! Hade ej i kokos men pistagenötter ovanpå innan gräddning. Fuskade lite med björksocker i äggvispet. Stark chokladsmak! Ska testa med 70procentig choklad nästa gång! Goda ändå! O lagom kladdiga. Fast inte som kladdkaka.