En enkel men ack så ljuvlig GI rätt.
Nettokolhydrater 3g
GB 0,6
Kyckling i alla former ger bra värden
Instruktioner
- Rensa och skiva kantarellerna. Stek kantarellerna i smör tills all vätska har kokat in och svampen har fått lite färg. Hacka lök och lägg i stekpannan med svampen och låt steka någon minut. Ställ åt sidan.
- Blanda i roccolasallad och strö lite salt och svartpeppar över. Bryn kycklingen i lite smör i en annan stekpanna och häll på lite vatten, vin och fond och låt koka i ca 10 min.
- Lägg upp på tallrik och lägg svampblandningen över och rikligt med hyvlad parmesan. Om man vill kan man servera blomkålspure till.
Publicerat den
30 september 2007
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Kyckling o kantareller, uuummm, jättegott, 5:a från mig.