Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinglårfilé

Vardag eller fest, lunch eller middag - kycklinglårfile går hem hos alla. Det är bara din fantasi och din kryddhylla som sätter gränser för vad du kan sno ihop med detta livsmedel! Varför inte prova att lägga kycklinglårfiléerna i en marinad över natten, så att filéerna riktig får dra åt sig de kryddiga smakerna i marinaden innan det är dags att tända grillen eller sätta igång vardagsmiddagen. kycklinglårfilé passar ihop med de allra flesta smaker och tillbehör, till exempel kan du prova att tillaga din kycklinglårfilé på asiatisk vis, med en smakrik marinad gjord på lime, soja, honung, ingefära och chili. Matklubben har en mängd recept på kycklinglårfilé, bara att välja och vraka ibland dem!


Skala lök och vitlök. Skär löken i grova bitar och finhacka vitlöken. Dela och salta kycklinglårfiléerna. Bryn dem i smör i en gryta. Rör i lök, vitlök, kryddor, fond, soja, aprikoser och vatten....

4

Skär kycklingdelarna i bitar och bryn dem, salta och peppra. Bryn svampen. Hacka löksorterna och paprikan, bryn tillsammans med saffranet. Man kan om man vill även bryna sparrisen. Bryt spagettin o...

4

1. Stek kycklingen i en djup stekpanna eller gryta. 2. Skär rotfrukterna i lika stora bitar och tillsätt dem i grytan tillsammans med gul lök och vitlök. 3. Stek i ca 4 minuter. Tillsätt vin och låt...

30 min
4

Blanda kycklingen med BBQ-såsen. Lägg kycklingen på en plåt och stek i ugnen på 180 grader tills kycklingen är färdig och fått fin färg. Det tar cirka 15 min. Blanda under tiden cream fraiche med p...

4

Skär kycklingen i bitar. Blanda rödvins- och balsamvinäger med olivolja i en bunke. Vänd ner kycklingbitarna. Salta och peppra. Låt marinera i rumstemperatur ca 10 minuter, gärna längre. Blanda ing...

4

Putsa och skär kycklingen i små tärningar. Lägg i en skål och blanda med potatismjöl, soja, vin, salt och socker. Låt stå i rumstemperatur ca: 15 minuter. Skölj bort saltet från jordnötterna i ett...

30 min
2

Hacka zucchini och lök. Koka i 20 minuter tillsammans med buljong och vatten. Kör alltihop i mixer och blanda i kokosmjölk, salt, peppar och citronsaft. Bryn champinjonerna och chili och blanda i sopp...

30 min
4

Putsa kycklingen och skär i stora munsbitar. Vänd runt med salt och fond och låt stå, gärna en halvtimme. Nu får köttet en lätt rimning och blir saftigare. Halvera löken, dra av skalet och strimla...


Skala och grilla den gröna sparrisen i 3-5 minuter. Mixa med stavmixer crème fraiche, majonnäs, riven parmesan, hackad sardellfilé, en skalad och hackad vitlöksklyfta och sherry- eller äppelciderv...


Ansa, skala och skär grönsakerna i grova strimlor. Fräs dem i olivolja i en gryta. Häll på äppelcider och citronsaft. Lägg i lagerblad, krydda med salt och sambal oelek. Låt sjuda under lock i 8-10 mi...


Blanda örtkryddor med rivet citronskal från halva citronen, skalad hackad vitlök, salt och peppar. Vik ut kycklinglårfiléerna och fördela kryddblandningen i dem. Rulla ihop kycklinglårfiléerna och bry...

30 min
4

Skär köttet i bitar och trä upp det på grillpinnar tillsammans med klyftor av rödlök och lime. Pressa lite limesaft över, salta och peppra. Blanda smör med wasabi och smaka av med lite salt. Bla...

4

Koka korngrynen enligt pakets anvisning med saffran och ½ tsk salt. Skär kycklingen i lillfingerstora strimlor, skala och finhacka vitlöken. skala och skär morötterna i tunna slantar. Ansa och skär...

4

Skär kycklinglårfiléerna i bitar. Woka kycklingen i omgångar i en stekpanna med hälften av oljan, så att kycklingen blir brynt och genomstekt. Lägg över i en gryta. Skala och skär löken i klyftor....

2

Skär avokadon och tomaterna i bitar. Hacka löken. Grovhacka sötmandeln och skär aprikosen i strimlor. Blanda alla ingredienser, häll på vinägern och blanda om ordentligt. Servera med stekt kött eller...

30 min
2

Hetta upp smöret i en stekpanna och bryn filéerna. Ta upp dem ur pannan. Skala och finhacka löken och fräs den blank i stekpannan med bacontärningarna. Pressa i vitlök och lägg i filéerna. Strö över...

45 min
4

Sätt ugnen på 225°. Vik ut kycklinglårfiléen och lägg i en ugnsform (ca 20×25 cm). Skär tomater i tunna skivor och lägg över kycklingen. Krydda med 2 krm salt och 1 krm svartpeppar. Fördela den lu...

50 min
4

sätt ugnen på 175 grader. Skölj och finstrimla purjolöken. Lägg den i botten på en ugnsform. Blanda alla kryddor, salt och citronskal. Lägg kycklinglårfiléerna upp och ner på purjolöken. Strö...

4

Skala lök och potatis. Skär dem i bitar. Rensa svampen. Lägg svampen i en kastrull och låt vätskan koka bort på svag värme. Lägg i smöret och fräs svampen ordentligt tillsammans med lök och potatis....

4

Putsa lårfiléerna fria från fett och skär dem i mindre bitar. Trä upp på spett varvat med klyftad lök och klyftade nektariner. Vänd spetten i olivolja. Krydda med salt, peppar och chiliflakes. Kläm in...

4

1. Skär kycklinglårfilén i grova bitar. Skala och hacka lök och vitlök. Bryn kycklinglårfilé och lök i oljan. Tillsätt senap, Milda mat, vatten och hönsbuljongtärningen. Låt koka ca 5 minuter eller ti...

20 min
4

Blanda kycklingbitarna med soja. Stek gul lök, vitlök och paprika mjuk i olja. Tillsätt kryddorna och låt dem fräsa med. Tillsätt tomater, lagerblad, farinsocker, vatten och smula i buljongtärningen....

4

Tillbehör: Kokt ris och haricort verts Dela kycklingen i mindre bitar. Klyfta löken och pressa vitlöken. Fräs löken i smör i en gryta. Tillsätt paprikapulver, kyckling och bryn lätt. Strimla pa...


Krydda filéerna och lägg dem i en form. Skiva löken. Kärna ur och strimla paprikorna. Skär baconskivorna i mindre bitar. Stek bacon, lök och paprika i matfett. Späd med vatten, grädde, vin och fond...

35 min
4

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.