Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat- och avokadosallad med ryggbiff eller kyckling

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Om man inte vill ha någon traditionell kolhydratkälla till måltiden kan man spara kolhydraterna och, som här, välja en fruktsallad till efterrätt istället.

Ingredienser

Instruktioner

Skär avokadon och tomaterna i bitar. Hacka löken. Grovhacka sötmandeln och skär aprikosen i strimlor. Blanda alla ingredienser, häll på vinägern och blanda om ordentligt. Servera med stekt kött eller kyckling. Ta en frukt, eller 100-150 gram fruktsallad per portion, till efterrätt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.