Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxgratäng med kryddigt täcke

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt att göra i små foliformar. Frys in och sedan plocka fram och värma i mikron til lunch eller till jobbet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 ° C.
  2. Skala potatisen och koka dem mjuka. Mosa sönder potatisen och tillsätt de övriga ingredienserna.
  3. Kryddttäcke: Mixa brödet, persilja och vitlöken i en matberedare. Tillsätt övriga ingredienserna och rör om.
  4. Lägg laxfiléerna i en ungsfast form och salta den lätt. Klicka ut moset runt filéerna. Täck fisken med kryddröran. Gratinera mitt i ugnen i ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.