En enkel och snabbfixad kaka med krämig och god fyllning.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Kör kexen i en matberedare. Smält smöret. Blanda ner smöret med sirap och kardemumma i kexsmulet. Kör samman och platta ut i en pajform. Grädda pajen i ca 10 minuter mitt i ugnen tills pajskalet fått aningen färg. Ställ att svalna.
- Fyllning:
Vispa Phialdelphiaost med yoghurt och florsocker till en slät blandning. Tvätta limen noga och riv ner skalet från 2 lime, spara lite till dekoration. Pressa ner saften från 3 lime och blanda. Fyll det kalla pajskalet med krämen. Plasta och ställ i kylen i ca 30 minuter.
- Rosta kokosen gyllenbrun i en torr panna. Skala och skär mangon i mindre bitar. Dekorera pajen med mangobitar, rostade kokosflingor och limeskal.
Publicerat den
2 maj 2015
Liknande recept
Skriv kommentar