Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljummen potatissallad

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En lättlagad potatissallad som kan ätas ljummen eller kall. Passar till buffen eller det grillade.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba o koka potatisen. Lite skal kan vara kvar om man vill det. Blanda olja och vinäger. Hacka kaprisen och strimla löken. Blanda lök, olja och dill. Smaka av med salt och peppar. Dela potatisen i mindre bitar och blanda ner i oljeblandningen.
  2. Servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.