X

Majonäs äkta recept

Laddar...
Din sökning gav 93 träffar
Räktårtan

På Polarbröds Hällakaka. Snabbt, enkelt och supergott. Har man dessutom väldigt lite tid finns fyllningarna att köpa färdiga. Dock inte lika gott! Gör den helst kvällen innan så den får dra sig unde..Påsksallad - högtidssallad

En tillbehörssallad som passar bra till fiskrätter, sill, kött och mycket annat. En bra buffésallad på fester. Denna sallad gör jag oftast till påsk och till jul. Man kan även tillsätta gröna ärtor o..
Varm cocktailtårta

Den här goda smörgåstårtan fick jag av en jobbarkompis för många år sen. Vi har ätit och bjudit på den ofta, man har nästan alltid ingredienserna hemma.
Tacopaj

Detta är en taco-paj som är mycket enkel att göra, ursprungligen kommer detta recept från Viktväktarna. Urläcker, tips till de som vill bjuda på något snabbt och gott.


Smörgåstårta

Detta är en jättegod smörgåstårta som alla älskade! Det går bra att byta ut lätt creme fraiche mot full fet om man så vill. (Däremot bör man inte byta ut den full feta mot slutet till lätt, det bli..Briegratinerade parmasparris-snit..

Varma snittar som blev väldigt uppskattade av alla. Så uppskattade att jag snabbt fick göra en omgång till! Lärde mig då att om landgångsbrödet är slut, går det även att kantskära skivat formbröd. ..
Dippsås för kräftstjärtar

Blev ett mycket lyckat inslag på kräftbordet. Gjord med tanken att man skulle doppa kräftstjärtar i den. Men det doppades även grönsaker och bröd vilket också passade mycket bra. Så jag må säga att..
Crabstick coleslaw à-la Anderstam

En både krispig och matig coleslaw med egen karaktär. Passar perfekt som tillbehör till allt grillat eller stekt. Är även användbar som en lättare lunch ihop med en ostsmörgås på grovt rågbröd.