Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas inkokta strömming

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktig sommarströmming som passar perfekt nu när färskpotatisen är på väg.

Ingredienser

Instruktioner

Strö salt och dill på fiskens köttsidor. Rulla ihop med skinnsidan utåt. Lägg den i en låg kastrull. Koka upp ingredienerna till lagen och häll den het över fisken. Lägg på lock och sjud i ca 5 minuter. Låt strömmingen kallna i spadet. Garnera med rödlök och dill. Servera med kokt färsk dillpotatis. Du kan även göra en sås på gräddfil smaksatt med salt, peppar och gräslök till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.