Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matmuffins med chevré och soltorkade tomater

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En av mina absoluta favoriter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda alla torra ingredienser.
  3. Vispa samman äggen och blanda ner olivolja och youghurt. Häll äggblandningen i mjölet och blanda.
  4. Rör sedan ner fyllningen i degen.
  5. Lägg blandningen i 8 st muffinsformar eller en smord muffinsplåt.
  6. Tänk på att chevrén ska stickas ner i varsin form.
  7. Grädda i mitten av ugnen i 25-30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anmawa 3 september 2009

    Helt suveräna jag tänker inte ändra på någonting. Jag använde aluminiumformar och fick ut tio muffins på det. Vi kommer att ha med oss dessa istället för paj på kräftskivan och en sallad till. Var och en tar med sitt så jag dricker vitt vin till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.