Små crépes med en krämig fyllning. Perfekt att servera som förrätt eller varför inte till mellanmål eller brunch. Använd den gamla hederliga plättlaggen för att få riktigt små crépes.
Instruktioner
- Häll mjölet och lite salt i en bunke och hälften av mjölken. Vispa till en jämn smet. Tillsätt resten av mjölken och sedan äggen. Vispa samman. Värm laggen och smörj den med smör. Stek små plättar och lägg på hög.
- Hacka löken och vitlöken fint. Smält smöret i en kastrull och fräs lökhacket någon minut tills det blivit mjukt. Tillsätt den hackade spenaten och fräs lite till. Vänd i ricottaosten och smaka av med salt och peppar.
- Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. Lägg en klick av fyllningen på varje minicrépe och vik ihop. Stick tandpetare genom crépen så håller de formen. Toppa med rostade pinjenötter.
Publicerat den
18 mars 2014
Liknande recept
Skriv kommentar