Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabblagad, enkel och god vardagsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i bitar och fläsket i tärningar. Skala och grovhacka löken och vitlöken.
  2. Stek kyckling och fläsk i 1/2 msk smör i en stekpanna tills det får färg. Lägg över i en gryta. Fräs lök och vitlök i 1/2 msk smör och lägg över i grytan.
  3. Rör i vatten, smulad buljongtärning, peppar, vinäger och persilja.
  4. Låt såsen koka 4–5 minuter. Rör i maizena utrört i lite vatten. Låt allt koka ytterligare 1 minut.
  5. Servera kycklingen med ris, lättkokta morötter och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gummsen 18 maj 2009

    Lagade den här rätten i kväll och den fick högsta betyg av familjen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.