Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Husets nyttiga bullar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Goda och nyttiga matbullar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm mjölken till 37 grader, smula ner jästen och rör ut den. Tillsätt ägg, salt , honung och messmör. Blanda i grahamsmjöl, vetegroddar och vetemjöl. Täck över skålen, låt jäsa 15 minuter.
  2. Knåda degen och baka ut till 15 bullar. Låt dem jäsa på bakplåten i 30 minuter.
  3. Grädda i 225 grader i 10-15 minuter

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • farmoringer 9 september 2008

    Tack för gott brödrecept. Blev så nyfiken eftersom det innehöll messmör. Men jag kände ingen smak av det när det var färdigt. Man kanske kan ta lite mer av det. Hade inga vetegroddar, tog vetekli i stället. Goda var de i alla fall

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.