Potatis:
Skala och koka potatisen.
Plocka och skär basilikan.
Riv osten.
Mosa potatisen och blanda med basilika, ost, gulor, olja, salt och peppar.
Skeda ut 12 "puckar" av moset på en plåt med smort bakplåtspapper.
Sås:
Smält socker i en kastrull - sockret ska vara ljusbrunt.
Tillsätt saften, buljongen och grädden.
Koka sakta i ca 15 minuter.
Red av med lite majsstärkelse utrört med vatten.
Smaksätt med salt och svartpeppar.
Kött:
Sätt ugnen på 150 grader.
Bryn filén i smöret.
Krydda med salt och peppar.
Lägg i en ugnssäker form och placera mitt i ugnen.
Stek till önskad innertemperatur.
Skiva köttet innan servering.
Grönsaker:
Skiva zucchinin.
Dela, kärna ur och skär paprikan.
Pensla grönsakerna med olivolja och grilla dem i grillpanna.
Krydda med salt och peppar.