Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastramigryta med syltlök och champinjoner

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Lättlagad gryta med härliga smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla pastramin (den brukar vara uppskuren i tunna skivor, så det är bara att skära den i cm-breda strimlor)
  2. Hacka rödlöken och lägg i en gryta med fräsande smör. Lägg i de hela champinjonerna och syltlöken. Tillsätt den strimlade pastramin och låt alltsammans fräsa i 5 minuter.
  3. Tillsätt ajvar och ketchup och rör runt blandningen så att den fördelar sig ordentligt. Häll över fonden och grädden och låt koka upp. Red av till önskad tjocklek med majsena och avsluta med några droppar soja.
  4. Servera grytan rykande het tillsammans med nykokt pasta eller ris och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.