- Serverar: 2-4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Beroende på mängd scampi så är detta en fullgod middag alt en förrätt, med LCHF-ingredienser.
Instruktioner
- Strimla paprika och purjolök, fräs i rikligt med smör. Finhacka under tiden vitlök, chili och koriander, riv ingefäran. Tillsätt de skalade scampiräkorna till grönsaksfräset, och stek tills de är rosa och "knorrat" ihop sig. Tillsätt de finhackade kryddorna en stund innan allt är klart. Häll på grädden och koka ihop. Servera i djupa tallrikar och dekorera eventuellt med korianderblad och en limeskiva/ klyfta.
- OBS! Låt inte allt ta för lång tid då skaldjur inte blir goda av överkokning.
- Denna rätt passar utmärkt som en helt egen rätt, eller som en smakrik förrätt.
- Smaklig måltid!
Publicerat den
11 augusti 2012
Liknande recept
Skriv kommentar