Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smördegsinbakade oliver

(1 kommentar)  
  • Serverar: 35 portioner
Skriv ut

Jag älskar oliver, gröna som svarta...här de nästan ännu godare...åh så gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Dela 1 ark färdigkavlad smördeg i fyrkanter, ca 3x3 cm stora. Lägg 1 kärnfri oliv på varje fyrkant.
  3. Tryck samman hörnen till ett paket. Pensla med en uppvispad äggula.
  4. Strö över lite sesamfrön och baka i 10–15 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Pokermiljon 24 maj 2014

    Javisst är de underbart goda!! ska genast prova med sardellfyllda. Har hittills bara gjort dem med pimentofyllning, mums. :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.