Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smalmat indisk currykyckling

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Mycket god, gjorde den för ett par år sedan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingfiléer i mindre bitar. Hacka lök, vitlök och dela äpplen i tärningar. Fräs, lök, vitlök och äpple i olja tillsammans med kryddorna i en gryta.
  2. Lägg i filéerna och bryn så att de får lite färg. Tillsätt soja, buljongtärning, mango chutney och kokosmjölk. Puttra sakta under lock i ca 20-30 min. Servera med kokt ris och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • kekke46 29 augusti 2011

    Hej! Har idag ätit din otroliga goda kycklinrätt. Mums vilka härliga smaker. Den här hammnar med mina favoriter. Fans det högre än 5 skulle jag ge det. Tack för receptet :)

  • Lenael 9 oktober 2011

    Gott men lite mycket olika smaker. Hittade ingen färdig garam masala i affären utan letade här på MK, det fanns många, valde kanske fel där. Tror jag testar utan garam masala nästa gång.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.