Färgstark och fräsch sallad möter frisk yoghurt och varma, frasiga nuggets. Att servera salladen i glas och nuggets på spett ser extra fint ut.
Instruktioner
- Blanda ingredienserna till limeyoghurten, smaka av med salt och peppar. Ställ kallt.
- Strimla eller hyvla rödkål, morot och gurka fint. Pressa limefrukten i en bunke. Finhacka pepparfrukten och strimla basilikan. Vispa ner i bunken tillsammans med olivolja, sesamolja och socker. Smaka av med salt och peppar och vänd sedan ner de strimlade grönsakerna. Blanda ordentligt och låt gärna stå i 15 minuter innan servering.
- Stek nuggets enligt anvisning på förpackningen och fördela dem ev på spett. Lägg upp rödkålssalladen i glas, ställ i spetten och servera tillsammans med en klick limeyoghurt. Servera eventuellt kokt ris till.
Publicerat den
14 november 2013
Liknande recept
Skriv kommentar