Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatsallad med mozzarella och bresaola

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Är ni trötta på julmaten. Här kommer ett recept på en enkel italiensk sallad. Den passar bra som lättlunch eller ett litet kvällsmål.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj tomaterna noga och skär dem i ca 1 cm tjocka skivor. Skär mozzarellan i 1 cm tjocka skivor. Lägg upp på ett fat genom att varva en skiva av mozzarella, tomat och bresaola. Häll över en tunn stråle olivolja i cirklar. Krydda med salt, peppar och oregano. Hacka basilikan i grova strimlor och fördela dem jämnt över salladen eller garnera med hela blad. Rostat bröd eller bruschetta och ett glas rödvin är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.