Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Abborrfiléer á la Monica

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Var ofta ute i skärgården på sommaren. Fiskade mycket. Vi fick abborrar i massor då uppfann jag detta recept för att variera. Det har blivit mycket omtyckt

Ingredienser

Instruktioner

Stek abborrfiléerna i smör lätt på bägge sidor. Lägg över dem i en smord eldfast form. Varva med salt, kryddor, löksoppa och klippt gräslök. Slå grädden över, späd ev med vatten. Sätt in i ugnen i 200 grader i 20-25 minuter. Ta ut fisken och strö över finklippt dill. Serveras med potatis, tomat-löksallad eller en grönsallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.