Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äggröra med skinka och ruccola

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gröna inslag i äggröran gör den inte bara nyttigare utan också mer smakrik. Servera med skinka och rostat bröd. Istället för ruccola kan man ta hackad, lätt förvälld spenat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ut mjölet i gräddmjölken. Vispa i ägg, ruccola och gräslök.
  2. Smält smöret i en teflonkastrull. Häll i äggsmeten. Rör med en trägaffel på svag värme tills äggröran är tjock och krämig.
  3. Smaksätt med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.